Marivee accessories

Marivee (Βασιλική & Καίτη Ρούσου)

Η Βασιλική Ρούσσου είναι μια ελληνίδα σχεδιάστρια αξεσουάρκαι δημιουργός της μάρκας MARIVEE. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992, απέκτησε το πτυχίο της στο παιδαγωγικό τμήμα Πατρών,και εργάζεται ως μοντέλο από το 2011.Η ιδιαίτερη  ομορφιά της επέστησε την προσοχή των διεθνών δημιουργών και εταιρειών στο Παρίσι, το Μιλάνο, το Λονδίνο, την Ισπανία και άλλες πρωτεύουσες της μόδας στον κόσμο. Από τότε, έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό portfolio και συνεργασίες με τους περισσοτερους από τους πιο καταξιωμένους και ανερχόμενους Έλληνες σχεδιαστές, φωτογράφους και στυλίστες, καθώς και διάφορες διεθνείς μάρκες σχεδιαστών. Η εμπειρία της μαζί μετην εσωτερική αγάπη και το ενδιαφέρον για τη δημιουργία,έδωσε πολύτιμες βασείς για το ξεκίνημα της στη βιομηχανία της μόδας.

Από μικρή ηλικία συνήθιζε να δημιουργει  μαζί με τη μητέρα της, είτε για προσωπική χρήση ή ως δώρα για τους φίλους τους, δημιουργίες που κέρδιζαν ενθουσιώδεις σχόλια και εντυπώσεις. Με τα χρόνια το πάθος και η περιέργειά της για τη μόδα, το σχεδιασμό και το στυλ συνέχισε να αυξάνεται και αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική της εταιρεία, προκειμένου να κάνει πράξη το δικό της όραμα στον κόσμο της μόδας. Δύο φορές το χρόνο από το 2015, η Βασιλική σχεδιάζει και παράγει μια μοναδική ποικιλία κυρίως από τσάντες, κοσμήματα, καπέλα, καφτάνια και είδη surf.

Τα προϊόντα MARIVEE είναι  χειροποίητα και παράγονται στην Ελλάδα. Πραγματικό δέρμα, πολύτιμοι λίθοι, μοναδικά υφάσματα, υφές και αφάνταστοι συνδυασμοί, αποτελούν τον βασίκο χαρακτήρα του brand.Δυνατές εικόνες,περιπέτεια και χρώμα. Όλα γίνονται με πολύ προσωπική φροντίδα και υψηλής ποιότητας προσέγγιση, για μια μοναδική και γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα, μέσα απο τα μάτια και το όνειρο της Βασιλικής Ρούσσου.Η κεντρική ιδέα Marivee «dare to be unique, dream free and spread the love». Θέλουμε τις γυναίκες να είναι ελεύθερες, με αυτοπεποίθηση, να χαμογελούν και να ερωτεύονται τη ζωη.Αυτο πως γίνεται μεσα απο τις δημιουργίες marivee? νιώθεις ελεύθερη να βάλεις αυτο που σου αρέσει χωρίς περιορισμούς και φόβο , να τολμήσεις με το χρωμα και τα υλικά και να χαμογέλας φορώντας το. Η φιλοσοφία μας περιλαμβάνει πάντα το να κάνουμε την γυναίκα να νίωθει μοναδική και για αυτο επενδύουμε στην ποιότητα και την ιδιαιτερότητα.

Η συλλογή ΜARIVEE για ss18 «belle boheme», είναι βγαλμένη απο το όνειρο της Βασιλικής Ρούσσου για την πραγμάτικη Belle Époque περίοδο της French third republic. Αυτή η εποχή είναι η αρχή της χαράς της ζωής, η οποία αποτυπώνεται στην
αληθινά chic bohemian σύγχρονη εκδοχή της. Είναι εμπνευσμένη απο μια φαντάστικη σκήνη η οποία διαδραματίζεται σε ενα ονειρικά όμορφο θερμοκήπιο-greenhouse, και η πρωταγωνίστρια φοράει δημιουργίες Marivee οι οποίες τελικά κάνοτας zoom out απο
την εικόνα, τελειοποιούν το χρώμα και τη σκηνοθεσία. Τα υλικά που έχει χρησιμοποίησει θυμίζουν θερμοκήπειο, όμορφους κήπους και καλοκαίρι σε εξοχή και θάλασσα. Mετάξι, δέρμα, λινό, denim, βαμβάκι, ασήμι, μέταλλο, μαργαριτάρι, ημιπολύτιμους και πολύτιμους λίθους. Για μία ακόμα φορά κυκλοφορούμε μια μικρη συλλογή με beachwear και φούστες με χρώμα, χειροποίητα καπέλα,τσάντες, αποκλειστικά πολυτελές κοσμημα και φυσικά τη σειρά με τα αντρικά μας.

Sign in to see the New Lookbook